Konvektor fűtés

A nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldását a gázkonvektorok képviselik, amelyek tökéletesen alkalmasak a lakások helyiségeinek felfűtésére. Cégünk szakemberei nagy szakmai háttérrel és több év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 676 74 45Állunk
rendelkezésére!
Konvektor fűtés Konvektor fűtés

Konvektor fűtés

A nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldását a gázkonvektorok képviselik, amelyek tökéletesen alkalmasak a lakások helyiségeinek gyors felfűtésére. A konvektoroknak két típusa létezik, a régebbi konvektorok öntöttvasból a mai változatok pedig már lemezből készülnek, természetesen a két típusnak külön megvannak a jó és rossz tulajdonságai. Általában megoszlóak a vélemények a konvektorok hatásfokáról, vannak olyanok, akik úgy vélekednek, hogy egy központi fűtés sokkal jobb és gazdaságosabb megoldás, ám ez a kijelentés nem minden pontban állja meg a helyét.

Amennyiben nem működik megfelelően vagy karbantartásra esetleg konvektor cserére lenne szüksége mindenképp érdemes hozzáértő szakembert megbíznia ezekkel a feladattal, mert egy nem szakszerű beavatkozás akár súlyos következményekkel is járhat.

Cégünk szakemberei megfelelő szakmai háttérrel és több év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Bízza ránk konvektora javítását, karbantartását vagy cseréjét és munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron és garanciálisan elvégzik a szükséges munkálatokat! Hívjon bennünket még ma az alábbi telefonszámon +36 (70) 676 74 45 munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 676 74 45 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
+36 (70) 676 74 45