Konvektor fűtés

A nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldását a gázkonvektorok képviselik, amelyek tökéletesen alkalmasak a lakások helyiségeinek felfűtésére. Cégünk szakemberei nagy szakmai háttérrel és több év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor fűtés Konvektor fűtés

Konvektor fűtés

A nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldását a gázkonvektorok képviselik, amelyek tökéletesen alkalmasak a lakások helyiségeinek gyors felfűtésére. A konvektoroknak két típusa létezik, a régebbi konvektorok öntöttvasból a mai változatok pedig már lemezből készülnek, természetesen a két típusnak külön megvannak a jó és rossz tulajdonságai. Általában megoszlóak a vélemények a konvektorok hatásfokáról, vannak olyanok, akik úgy vélekednek, hogy egy központi fűtés sokkal jobb és gazdaságosabb megoldás, ám ez a kijelentés nem minden pontban állja meg a helyét.

Amennyiben nem működik megfelelően vagy karbantartásra esetleg konvektor cserére lenne szüksége mindenképp érdemes hozzáértő szakembert megbíznia ezekkel a feladattal, mert egy nem szakszerű beavatkozás akár súlyos következményekkel is járhat.

Cégünk szakemberei megfelelő szakmai háttérrel és több év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Bízza ránk konvektora javítását, karbantartását vagy cseréjét és munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron és garanciálisan elvégzik a szükséges munkálatokat! Hívjon bennünket még ma az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!