Gázszivárgás keresés

Amennyiben gázszivárgást észlel érdemes minél előbb megbízható szakemberhez fordulni és ajánlott a gázkészülékeket, valamint minden gázcsapot elzárni, majd a lehetőség szerint az összes ablakot kinyitni a balesetveszély megelőzése érdekében

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázszivárgás keresés Gázszivárgás keresés

Gázszivárgás keresés

Amennyiben gázszivárgást észlel érdemes minél előbb megbízható szakemberhez fordulni! Ajánlott ilyenkor a tűzhelyet, gázbojlert és minden gázcsapot elzárni majd minden ablakot kinyitni és az elektromos készülékek használatát mellőzni a balesetveszély megelőzése érdekében. Nem érdemes megpróbálkozni a házi barkácsolással, mert még csak nagyobb kárt okozhatunk azzal a gázkészülékünkben.

A saját és családunk védelme érdekében egy gázszivárgás esetén mindenképp szakképzet szerelőt kell hívni! Bízza cégünk képzett nagy szakmai múlttal rendelkező profi szakembereire, akik gyorsan és biztonságosan elhárítják a hibát és segítenek abban is, hogy a jövőben ez már ne forduljon elő többé.

A gázszivárgást leggyakrabban a nem megfelelő tömítések okozhatják. A régebbi építésű házaknál gyakoribb a szivárgás problémája az elhasználódott, elöregedett gázvezetékeknek köszönhetően és mivel azok a falban helyezkednek el így nehezebb megtalálni a sérült vezetéket.

Hívjon bennünk az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink a lehető leghamarabb kimennek Önhöz és egy teljeskörű felülvizsgálat alkalmával felmérik gázkészüléke és gázvezetéke állapotát!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!