Gázszivárgás keresés

Amennyiben gázszivárgást észlel érdemes minél előbb megbízható szakemberhez fordulni és ajánlott a gázkészülékeket, valamint minden gázcsapot elzárni, majd a lehetőség szerint az összes ablakot kinyitni a balesetveszély megelőzése érdekében

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázszivárgás keresés Gázszivárgás keresés

Gázszivárgás keresés

Amennyiben gázszivárgást észlel érdemes minél előbb megbízható szakemberhez fordulni! Ajánlott ilyenkor a tűzhelyet, gázbojlert és minden gázcsapot elzárni majd minden ablakot kinyitni és az elektromos készülékek használatát mellőzni a balesetveszély megelőzése érdekében. Nem érdemes megpróbálkozni a házi barkácsolással, mert még csak nagyobb kárt okozhatunk azzal a gázkészülékünkben.

A saját és családunk védelme érdekében egy gázszivárgás esetén mindenképp szakképzet szerelőt kell hívni! Bízza cégünk képzett nagy szakmai múlttal rendelkező profi szakembereire, akik gyorsan és biztonságosan elhárítják a hibát és segítenek abban is, hogy a jövőben ez már ne forduljon elő többé.

A gázszivárgást leggyakrabban a nem megfelelő tömítések okozhatják. A régebbi építésű házaknál gyakoribb a szivárgás problémája az elhasználódott, elöregedett gázvezetékeknek köszönhetően és mivel azok a falban helyezkednek el így nehezebb megtalálni a sérült vezetéket.

Hívjon bennünk az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink a lehető leghamarabb kimennek Önhöz és egy teljeskörű felülvizsgálat alkalmával felmérik gázkészüléke és gázvezetéke állapotát!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!