Víz- gáz- fűtésszerelő

Úszik a fürdőszoba? Folyik a gáz? Nem működik a fűtés? Bármelyik eset is fordulna elő nagyon kellemetlen tud lenni. Ilyenkor nem igazán érdemes a saját magunk és családunk biztonsága érdekében egyedül megoldani ezt a problémát!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Víz- gáz- fűtésszerelő Víz- gáz- fűtésszerelő

Víz- gáz- fűtésszerelő

Úszik a fürdőszoba? Folyik a gáz? Nem működik a fűtés? Bármelyik eset is fordulna elő nagyon kellemetlen tud lenni. Ilyenkor nem igazán érdemes a saját magunk és családunk biztonsága érdekében egyedül megoldani ezt a problémát, mert ennek a kimenetele akár életveszélyes is lehet! Érdemes ilyen esetben minél hamarabb kihívni egy tapasztalt szakembert, aki előbb megállapítja a hibát majd beszerzi a javításhoz szükséges alkotóelemeket és megjavítja a hibás csővezetéket vagy berendezést.

Cégünk nagy szakértelemmel és több év munkatapasztalattal szakembereink kedvező áron, garanciálisan vállalják a radiátor cserét, fűtésszerelést, vízvezeték, valamint csapszerelést, fűtés és padlófűtés tisztítását, tervezését tovább annak kivitelezését és nem utolsó sorban a gázrendszerek szerelését, javítását, gázcsövek bekötését, gázkészülékek javítását, karbantartását Budapesten és Pest megye területén!

Hívjon bennünket még mai az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!