Víz- gáz- fűtésszerelő

Úszik a fürdőszoba? Folyik a gáz? Nem működik a fűtés? Bármelyik eset is fordulna elő nagyon kellemetlen tud lenni. Ilyenkor nem igazán érdemes a saját magunk és családunk biztonsága érdekében egyedül megoldani ezt a problémát!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Víz- gáz- fűtésszerelő Víz- gáz- fűtésszerelő

Víz- gáz- fűtésszerelő

Úszik a fürdőszoba? Folyik a gáz? Nem működik a fűtés? Bármelyik eset is fordulna elő nagyon kellemetlen tud lenni. Ilyenkor nem igazán érdemes a saját magunk és családunk biztonsága érdekében egyedül megoldani ezt a problémát, mert ennek a kimenetele akár életveszélyes is lehet! Érdemes ilyen esetben minél hamarabb kihívni egy tapasztalt szakembert, aki előbb megállapítja a hibát majd beszerzi a javításhoz szükséges alkotóelemeket és megjavítja a hibás csővezetéket vagy berendezést.

Cégünk nagy szakértelemmel és több év munkatapasztalattal szakembereink kedvező áron, garanciálisan vállalják a radiátor cserét, fűtésszerelést, vízvezeték, valamint csapszerelést, fűtés és padlófűtés tisztítását, tervezését tovább annak kivitelezését és nem utolsó sorban a gázrendszerek szerelését, javítását, gázcsövek bekötését, gázkészülékek javítását, karbantartását Budapesten és Pest megye területén!

Hívjon bennünket még mai az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!