Kazán felszerelése

Ahogy minden fűtési rendszer úgy a kazánokra is érvényes, hogy azoknak felszerelésekor számtalan követelménynek és szigorú biztonsági előírásnak kell megfelelniük. Bízza kazánja szerelését cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakembereire!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán felszerelése Kazán felszerelése

Kazán felszerelése

Ahogy minden fűtési rendszer úgy a kazánokra is érvényes, hogy azoknak felszerelésekor számtalan követelménynek és szigorú biztonsági előírásnak kell megfelelniük, amelyek nem csak a felhasznált alapanyagokra és beszerelésre váró kazánra, hanem a gondos munkafolyamatra, is kiterjed amelyhez elengedhetetlen a megfelelő szakképzettség és szakértelem, ezért mindenképp olyan szakembert bízzon meg ezzel a feladattal, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Cégünk szakemberei komoly tekintéllyel és többév szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, akik folyamatosan képzik magukat annak érdekében, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb fűtéstechnikai megoldásokkal.

Amennyiben egy új kazánt szeretne felszereltetni érdemes már a kivitelezés előtt felvennie bennünk a kapcsolatot és kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt egy helyszíni felmérés során segítenek Önnek az adottságokhoz viszonyított legjobb fűtési rendszer kiválasztásában. Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!