Kazán felszerelése

Ahogy minden fűtési rendszer úgy a kazánokra is érvényes, hogy azoknak felszerelésekor számtalan követelménynek és szigorú biztonsági előírásnak kell megfelelniük. Bízza kazánja szerelését cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakembereire!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán felszerelése Kazán felszerelése

Kazán felszerelése

Ahogy minden fűtési rendszer úgy a kazánokra is érvényes, hogy azoknak felszerelésekor számtalan követelménynek és szigorú biztonsági előírásnak kell megfelelniük, amelyek nem csak a felhasznált alapanyagokra és beszerelésre váró kazánra, hanem a gondos munkafolyamatra, is kiterjed amelyhez elengedhetetlen a megfelelő szakképzettség és szakértelem, ezért mindenképp olyan szakembert bízzon meg ezzel a feladattal, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Cégünk szakemberei komoly tekintéllyel és többév szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, akik folyamatosan képzik magukat annak érdekében, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb fűtéstechnikai megoldásokkal.

Amennyiben egy új kazánt szeretne felszereltetni érdemes már a kivitelezés előtt felvennie bennünk a kapcsolatot és kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt egy helyszíni felmérés során segítenek Önnek az adottságokhoz viszonyított legjobb fűtési rendszer kiválasztásában. Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!