Kazán felújítás

Sokan gondolkodnak azon, hogy vajon a kazánfelújítás segítene a régi kazán hőleadási teljesítményén vagy inkább jobban járna-e azzal, ha az egész fűtésrendszer lecseréltetné. Cégünk szakemberei nagy szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán felújítás Kazán felújítás

Kazán felújítás

Sokan gondolkodnak azon, hogy vajon a kazánfelújítás segítene a régi kazán hőleadási teljesítményén vagy inkább jobban járna-e azzal, ha az egész fűtésrendszer lecseréltetné. Cégünk profi szakemberei nagy szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek a kazánfelújítás területén így nyugodtan ránk bízhatja régi kazánjának karbantartását vagy felújítását, de akkor is hívhat minket, ha javításra szorul fűtésrendszere.

A kazán rendszeres bevizsgálása és a rendszeres évenkénti karbantartása nem csak a fűtésrendszerre lesz jó hatással, hanem magunk és családtagjaink egészségére továbbá jelentős költségmegtakarítással is számolhatunk. Ám ennek a hiánya azonban sok problémát okozhat a kazánnak a működésében, amelyek közül az egyik legkomolyabb az eliszapodás, amely lerakódás egy idő után felgyűlve képes a rendszert eltömíteni.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között, és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!