Kazán korszerűsítés

Szinte mindenki számára világos, hogy egy kazánkorszerűsítés a legjobb megoldást jelenthet energiatakarékosság szempontjából. Cégünk nagy szakmai tekintéllyel rendelkező szakemberei megfelelő tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán korszerűsítés Kazán korszerűsítés

Kazán korszerűsítés

Szinte mindenki számára világos, hogy egy kazánkorszerűsítés a legjobb megoldást jelenthet energiatakarékosság szempontjából. Azonban egyből azt a reakciót váltja ki belőlünk, hogy egy teljes fűtési rendszer cseréje egy modernebb technológiájú magasabb hatásfokkal rendelkező kondenzációs kazánra igen magas költséggel jár, ami igaz is azonban nem minden esetben érdemes csak ebben gondolkodnunk.

Egy komplett fűtési rendszer vagy egy kazán beépíttetés nem kis költséggel jár, amely esetében akár 10 év is eltelhet mire az megtérül, de van egy jó hírünk az Ön számára, cégünk tapasztalt szakemberei tudnak ennél egy jóval olcsóbb megoldást is, amely befektetés akár már 1-2 éven belül kifizetődő lehet.

Cégünk nagy szakmai tekintéllyel, valamint szakképzettséggel rendelkező szakemberei megfelelő tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Kedvező áron, garanciával vállaljuk meglévő kazánja korszerűsítését, karbantartását, javítását vagy teljes cseréjét akár már a kivitelezéstől.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között és munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!