Gázkonvektor javítás

Napjaink egyik legnépszerűbb fűtési megoldásai közé sorolhatjuk a gázkonvektorokat, amelyek ideálisak arra, hogy a kisebb alapterületű helyiségeket gyorsan felfűtsék. Bízza cégünk nagy szakmai múlttal rendelkező szakembereire gázkonvektora javítását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektor javítás Gázkonvektor javítás

Gázkonvektor javítás

Napjaink egyik legnépszerűbb fűtési megoldásai közé sorolhatjuk a gázkonvektorokat, amelyek ideálisak arra, hogy a kisebb alapterületű helyiségeket gyorsan felfűtsék. Mint ahogy minden fűtési rendszer úgy a gázkonvektor sem kivétel a rendszeres karbantartás igényétől a biztonságos üzemellés és a megfelelő hatásfok megtartása érdekében.

Azonban sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget mind addig amíg azt nem tapasztalják, hogy a gázkonvektor nem fűt úgy, ahogy régen és egyre nehezebb begyújtani az őrlángot és legvégső esetben már be sem kapcsol. Sajnos ez elég gyakori probléma, amely olyan fűtésberendezéseknél szokott előfordulni, amelyek el van hanyagolva.

Amennyiben azt tapasztalná, hogy gázkonvektora meghibásodott vagy karbantartásra esetleg konvektor cserére szorul, mindenképp ajánlott minél hamarabb megbízható, szakképzett szerelőt megbíznia ezekkel a munkákkal, mert, ha nem a szigorú biztonsági előírásnak megfelelő beavatkozás történik, úgy az akár balesetveszélyes is lehet.

Bízza cégünk nagy szakmai múlttal, sok év munkatapasztalattal rendelkező szakembereire gázkonvektora javítását, karbantartását vagy cseréjét, amit kedvező áron és garanciával vállalunk!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63, és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!