Elektromos fűtés

Az elektromos áram felhasználási területe a technológiával együtt nő, ennek köszönhetően ma már a villamos energiával való fűtés lehetősége is nyitott. Bár egy korszerű gázfűtés költségeivel nem veheti fel a versenyt, de nem olyan drága, mint régen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Elektromos fűtés Elektromos fűtés

Elektromos fűtés

Elektromos fűtésnek nevezzük azt a fűtési formát, mely elektromos áramon kívül más energiaforrást nem használ fel hő előállítására. A rohamosan fejlődő technológiáknak köszönhetően ma már az elektromos árammal való fűtés lehetősége is felmerül. 

Hogy kinek éri meg, valamint melyik a szimpatikusabb fűtési módszer, döntse el mindenki maga, azonban egy kis segítséget adunk most ehhez, hogy milyen típusú elektromos fűtésekkel találkozhatunk, melyik milyen elv alapján működik. Mivel cégünk közvetlenül nem foglalkozik elektromos fűtéssel, így véleményt nem kívánunk formálni egyik módszerről sem, cikkünk csupán tájékoztató jelleggel íródott.

Ajánlatkérés

Elektromos kazán

Aki a hagyományos jellegű fűtést kedveli, valamint az otthonában kiépített radiátor, vagy hőközvetítő rendszer alkalmas rá, úgy egyik lehetőség az elektromos kazán. Az elektromos kazán hasonló elven működik, mint egy korszerű kazán, annyi különbséggel, hogy működéséhez csak elektromos áramot használ fel.

Az elektromos kazánok között is találhatunk kombinált készülékeket, melyek a fűtés mellett a meleg víz ellátásról is képesek gondoskodni. Napelemes rendszerről is működtethető, mint minden elektromos fűtésrendszer. 

Elektromos kazán
Norvég panelek

Klímával való fűtés

Az inverteres klímáknak köszönhetően napjainkban már klímával is lehetséges fűteni, azonban a készülék minőségére érdemes odafigyelni, mivel az új piaci lehetőségeket kihasználva olyan gyártók is elárasztották inverteres klímával a piacot, akik a kellő tapasztalat hiányában nem megfelelő minőséget kínálnak, emiatt a készülékeik nem megbízhatók. 

Norvég panelek

A norvég NOBO panelek csendes és diszkrét fűtés lehetőségét kínálják. Egészen egyedi kerámia fűtőbetéttel gondoskodnak otthonunk melegéről. Kedvező fogyasztásukkal, távvezérléssel működtethető modern rendszerükkel és kellemes megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Energiatakarékos fűtési lehetőség, azonban a panelek - bár hosszú életűek- nem olcsók. 

Infrapanel 

Az infrapanelek infravörös sugárzás tartományában előállított hőt adnak le. Könnyen és gyorsan telepíthetők bárhova. Termosztát nélkül rendszerként nem képesek üzemelni, bár önálló egyedi panelek is kaphatók, de azok inkább kiegészítés gyanánt szolgálhatnak.

Az infrapanelek felületi hőmérséklete működés közben közel 100 Celsius fokos, így az elhelyezésüknél nagyon körültekintően kell eljárni, mivel kisgyermek, vagy háziállat esetén komoly égési sebeket lehet tőle elszenvedni, emiatt többnyire a mennyezetre szokták felszerelni. Könnyen telepíthető rendszer, mely nem szembetűnő, karbantartást különösebben nem igényel.

Infrapanel
Elektromos padlófűtés

Elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés a hagyományos padlófűtés előnyeit előtérbe helyezve, de hátrányait mellőzve lett kombinálva az elektromos fűtőpanelekkel. 

Az elektromos padlófűtés többnyire bármilyen típusú hőálló padlóburkolat alá behelyezhető. Tiszta és költséghatékony fűtési módszer, mely gyorsan és viszonylag olcsón telepíthető. Mivel szintén az infravörös tartományba sorolható hő segítségével fűt, így a tárgyakra is hatással van, aminek köszönhetően kellemes hőérzetet biztosít. Az elektromos fűtések általában nem olcsóbbak, mint egy korszerű gázfűtéses rendszer, azonban, ha mégis emellett dönt, akkor keresse fel az ezzel foglalkozó szolgáltatót, ahol további kérdéseire választ kaphat.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!